Certifierad arborist

Kontakta oss för kostnadsfri offert och råd kring dina träd.

När du behöver hjälp med träd eller din trädgård är det viktigt att du finner en certifierad arborist som utför arbetet. En arborist med certifikat har lämplig utbildning när det kommer till både trädklättring, trädvård samt hur träden ska beskäras och övrig skötsel. Detta är det säkraste och absolut bästa sättet när du behöver hjälp med sådana här typer av arbeten.

En certifierad arborist har också expertis när det kommer till planering av trädgården och av trädgårdsvård. De har kunskap om allt vad träd innebär såsom krongallring, hur man beskär träd och buskar, och kan allt om trädens välmående. En arborist har dessutom kunskap och erfarenhet av trädklättring om jobbet kräver det för att det ska ske på ett säkert sätt.

Boka i tid

Förutom att hjälpa till med fällning av träd, krongallring och beskärning så kan en arborist hjälpa dig om du behöver få ett träd granskat av någon orsak. Det kan vara att du misstänker att trädet är sjukt, om du behöver fälla det eller om det handlar om en tvist.

Från mars månad till och med juni är den period under året som arboristerna har som mest att göra och i fall du vet att du har något som behöver fixas på din gård eller i din trädgård så kan det vara en bra idé att vara ute i mycket god tid och kontakta oss på Trädmästarna för att få arbetet gjort när du önskar det.

Ibland kan det behövas tillstånd från kommunen när ett träd till exempel ska fällas eller om träd ska planteras som kan påverka din omgivning. Tillstånd kring detta har givetvis våra certifierade arborister också koll på vilket gör att du smidigt kan få hjälp eller råd om i samband med din första kontakt med oss.

Övriga tjänster

Trädmästarna utför också andra arbeten som du kan tänkas behöva professionell hjälp med till exempel stubbfräsning efter en eventuell trädfällning. Detta är något du som kund måste meddela när du är i kontakt med oss så att detta kan bokas in eftersom det inte är något som utförs utan förfrågan.

Tveka inte att kontakta oss på Trädmästarna.

Relaterade kategorier